Magyar  |  English
8000 Székesfehérvár,  Tasnádi u. 48.   |   Tel: +36-22-397-187
agromilk agromilk agromilk agromilk agromilk

AgroMilk Kft.HUNGARY

H-8000 Székesfehérvár,

Tasnádi u. 48.

Telefon: +36 22 397 187

 

Cégismertető

Az AgroMilk Kft-ről

AgroMilk Kft.  HUNGARY  H-8000 Székesfehérvár,  Tasnádi u. 48.
Az Agromilk Kft. 1989 októberében alakult. A cég fő profilja a tejtermelés, az élelmiszeripar és mezőgazdaság kiszolgálása. Alapvető tevékenységünk: Fejőberendezések gyártása, szerelése, szervizelése elsősorban európai országokban, de Ázsiában és a világ más részén is. Fejőberendezésünk az igényes, sikeres farmereket célozza meg. Az általunk gyártott és szállított berendezés csúcsminőség, minden csúcstechnikai eszköz be van építve, rozsdamentes acél kivitel, 5 év garanciával.

Szállítjuk a legkorszerűbb számítástechnikai eszközöket, management rendszert, mely lehetővé teszi az állatok azonosítását, tejmérést stb. A legkorszerűbb kis- és nagyüzemi tejhűtőberendezéseket szállítunk és szerelünk saját szabadalmunk alapján energiatakarékos megoldásokat építünk be. Az élelmiszeripari üzemek számára, laboratóriumok számára szállítunk tejbeltartalom vizsgáló műszereket, húsfeldolgozó üzemek számára húsbeltartalom vizsgáló műszereket, de rendelkezünk kitűnő boranalizáló műszerekkel is. A műszerek beüzemelését, javítását és szervizelését végezzük.

Különböző országokban építettünk tejfeldolgozó üzemeket, a legkisebb üzem 1.000 liter/nap, a legnagyobb 100.000 liter/nap kapacitású. Tejfeldolgozó üzemeink bármilyen tejtermék (sajt, joghurt, pasztőrözött tej, desszert termékek …. stb.) gyártására alkalmasak. Tervezési szolgáltatást végeznek mérnök munkatársaink, így elvállaljuk komplett tehenészeti telepek, tejfeldolgozó üzemek műszaki terveinek elkészítését is. Nagyon sok referencia üzemmel rendelkezünk, melyet leányvállalatainkon keresztül építettünk a környező országokban, nagyüzemi fejőházak, istállók, tejfeldolgozók stb. A partnerek felé a legkorszerűbb eszközökkel végezzük a szervizszolgáltatást a világ bármely részén.

 

    2019 Agromilk Kft. Minden jog fenntartva!